Naar inhoud gaan

ZEbet Bonus Codes en Promoties

ZEbet

ZEbet is een online bookmaker en dochteronderneming van het de ZEturf Group, dat ook onder het merk ZEturf paardenraces aanbiedt. Het bezit een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit nr. 1600 sinds 16 februari 2022. Helaas biedt ZEbet enkel sport aan en geen online casino. Dit wordt goedgemaakt door de meer dan 25 sporten om op te wedden en allerlei promoties. Er is daarnaast een welkomstbonus op je eerste storting en een loyaliteitsprogramma in de vorm van ZEpoints. Weddenschappen kan je combineren via combo boosts om zo extra free bets te verdienen. Elke dag zijn er ook super odds beschikbaar. Je kan bovendien een vriend of kennis uitnodigen voor ZEbet en zo een bonus krijgen. ZEbet is tot slot op verschillende sociale media aanwezig zoals Facebook, Instagram en X (Twitter).

ZEbet algemene bonussen

Als nieuwe speler ontvang je bij ZEbet een welkomstbonus

Wanneer je je bij ZEbet registreert, krijg je op je eerste storting een 100% bonus. Je kan het bonusbedrag op een sport naar keuze inzetten en er geldt een doorspeelvereiste van één keer. Bovendien is de bonus slechts 15 dagen geldig.

ZEbet sport bonussen

Verdien ZEpoints door het plaatsen van weddenschappen

Wanneer je bij ZEbet een weddenschap plaatst, krijg je automatisch ZEpoints, waarvan het aantal afhangt van de quotering van de weddenschap. Heb je 2.000 ZEpoints, dan kan je deze inwisselen voor een free bet met een waarde van € 10.

Bundel vier weddenschappen en ontvang een combo boost

Bij ZEbet kan je weddenschappen samenvoegen om zo tot een verhoogde notering te komen. Deze krijg je pas vanaf dat je vier weddenschappen hebt gecombineerd, waarop steeds een minimale odds van 1.10 geldt.

Verdien free bets bij het aanbrengen van een nieuwe speler

Wanneer je bij ZEbet een vriend binnenbrengt, krijg je een bonus. Dit mag geen gezinslid zijn of iemand die op hetzelfde adres woont. Opdat je in aanmerking zou komen voor de bonus, moet de nieuwe speler zich geregistreerd hebben, een storting hebben gedaan en een weddenschap hebben geplaatst.

Wed op belangrijke wedstrijden met super odds

Voor de grootste wedstrijden binnen bepaalde sporten zijn er dagelijkse weddenschappen met Super Odds beschikbaar, te vinden in de gelijknamige rubriek. Op deze weddenschappen geldt wel een bepaalde maximale inzet. Je vindt weddenschappen met Super Odds terug in de sectie met de verschillende sporten.