Naar inhoud gaan

bet365 Bonus Codes en Promoties

bet365 Logo

Bij bet365 kan je voor een groot aantal sporten terecht om jouw favoriete soort weddenschap te plaatsen, voor allerlei grote competities. Daarbovenop kan je ook live wedden en wedstrijden volgen via de livestream. Deze bookmaker maakt deel uit van het bedrijf Hillside (New Media Malta) dat gevestigd is in Malta. Het bedrijf kreeg zijn vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit onder het nummer 1690. Een leuk element bij deze bookmaker is de Bet Builder +, waarin je meerdere weddenschappen kan combineren om een Bet Boost te krijgen. Er zijn ook verschillende afhandelingsfuncties, dit is een bepaald percentage dat voor sommige sporten aan je winst wordt toegevoegd. Een andere promotie is de welkomstbonus voor nieuwe spelers. Tot slot krijg je tijdens bepaalde grote sportevenementen gratis weddenschappen.

bet365 sport bonussen

Registreer je bij bet365 en krijg een mooie bonus op je eerste storting

Als nieuwe speler bij bet365 krijg je op je eerste storting een bonus van 500%. Deze bonus krijg je pas wanneer je hem claimt en hij bedraagt tussen de € 5 en € 10. Aan het vrijspelen van de bonus zijn bepaalde voorwaarden verbonden, zoals minimale odds en er mag geen cash out zijn op de inzet.

Verhoog de winst op je weddenschap in de Bet Builder +

Voor enkele sporten is het mogelijk om weddenschappen te combineren in de Bet Builder +. Je kan zo tot twaalf selecties per sport toevoegen. De verschillende sporten waarvoor gecombineerd kan worden zijn voetbal, tennis, basketbal, american football, honkbal, rugby union, rugby league, ijshockey, australian football, boksen en MMA. Door het toevoegen van selecties in de Bet Builder + kan je een boost verdienen.

Bet op weddenschappen met verhoogde notering door Bet Boost

Hou zeker de Bet Boosts in de gaten, want af en toe zijn er bepaalde weddenschappen waarvan de noteringen een stijging kennen via de Bet Boost. Zo kan je voor die specifieke weddenschap een hogere winst halen.